Fontos információk az Ön tanúsítás

Április 9 maratoni kerül sor Valenciában. Lesz forgalomkorlátozások a szálloda környékén reggel. Kérjük, tegye meg a szükséges óvintézkedéseket.

Befektetés

Minden egyes szeminárium befektetése két részre oszlik:

  1. az első befizetés (fizetés 1) fedezi a koordinációt és a regisztrációt eseményekre. A befizetés Euróban történik és ezt közvetlenül a Szervező: LiveTheta felé kell befizetni. A díjakról és lehetőségekről a regisztrációs résznél lehet további információkat megtudni. 
  2. A második befizetés (fizetés 2) fedezi a tanfolyam költségeit. Ez USA Dollárban van megadva és közvetlenül a THInK felé kell fizetni. Miután regisztráltál, egy visszaigazoló emailben kapsz egy linket, ami a THInK PayPal fizetési rendszeréhez vezet. Ha kérsz részletfizetést, közvetlenül a THInK-től kéred, miután a regisztrációs fizetést teljesítetted. 

 

 

 

Bármely tanfolyam elkezdéséhez szükséges a teljes befizetést 100%-ban teljesíteni. 

 

Ez azt jelenti, hogy mindkét fizetést, első fizetést a (LiveTheta), második fizetést (THInK) teljesíteni kell 100%-ban.

 

Foglalás

A regisztráció lépései:

  1. Válaszd ki azt a nyelvet, amin szeretnéd elvégezni a tanfolyamot. 
  2. Add hozzá a tanfolyamo(ka)t amelyet szeretnéd és kattints az alsó részen található „Añadir”-ra.
  3. Miután ezzel végeztél, menj tovább a „kosár”-ra. A jobb felső sarokban egy ikont találsz erre. 
  4. Kövesd az ottani lépéseket. 

 

Spanyolország hivatalos nyelve a Spanyol, így ez az oldal hivatalos nyelve.Létrehoztunk egy részt, ami segít, ha kétségeid vannak. Kattints ide!

 

Miután regisztráltál kapsz egy emailt a választott tanfolyam információival. Kérünk, olvasd el ezt figyelmesen és teljesen. Ha már regisztráltál, de mégsem kaptál emailt, akkor kérünk, ellenőrizd a Spam mappát és ha ott sem találod, akkor lépj kapcsolatba velünk az info@viannainspain.com email címen, minél előbb. 

 

 

Egy második emailt is fogsz kapni, amiben a THInK felé történő fizetés 2-ről kapsz információkat. 

 

Regisztrációs nap

 

Alap DNS Instruktor                                    március 30.; 7:00-tól 8:40-ig

Haladó DNS Instruktor                                          április 4.; 7:00-tól 8:40-ig

Fejleszd a Kapcsolataidat                                  április 9.; 7:00-tól 8:40-ig

 

 

Figyelmedbe ajánljuk, hogy gyere el az elő-regisztrációs napra. Ez lehetővé teszi számodra, hogy a tanfolyamok napján 8:30-kor érkezz. 

 

NE FELEDD magaddal hozni a befizetésekről szóló igazolásokat, kinyomtatva. 

 

A regisztrációkor a következőket kapod:

  1. Egy Instruktor és egy Konzulensi munkafüzetet
  2. Névjegykártyát a neveddel
  3. Instruktori Szerződést vagy Konzulensi Megállapodást

 

 

Arra kérünk, hogy viseld a Névkártyát a tanfolyam teljes ideje alatt. Fontos, hogy minden reggel ezt magadhoz vedd a tanfolyam helyszínén és a végén add le. Ez megelőzi, hogy elveszítsd és segít, hogy lássuk időben érkeztél és abban is, hogy ne hagyd el a termet a tanfolyam vége előtt.

 

Időpontok és Pontosság

 

A tanfolyamok reggel 9:00-kor kezdődnek PONTOSAN és 17:00 órakor lesz végük. 

 

Azt javasoljuk, hogy 30 perccel a tanfolyam kezdete előbb érkezz. A PONTOSSÁG NAGYON FONTOS! Mindenki maga felel azért, hogy pontosan érkezzen a tanfolyam kezdetére, a kávészünetekről és az ebédről vissza.

 

 

AHHOZ, HOGY MEGKAPD AZ OKLEVELEDET, MINDEN NAP RÉSZT KELL VENNED A VÁLASZTOTT TANFOLYAMON, KIVÉTEL NÉLKÜL.

Így tervezd az ittléted!

 

 

Az ajtók szeminárium teremben reggel 8-kor nyílnak. Ezelőtt nem lehetséges belépni a terembe. 17:30-kor zárunk, ezután pedig nem maradhatsz ott. 

Tilos személyes tárgyakat hagyni a teremben vagy széket foglalni. Nem vállalunk felelősséget az otthagyott tárgyakért.

 

Tolmácsolás és Nyelvek

A tanfolyamok Angol nyelven hangzanak el. A Spanyol tolmácsolás követő és ingyenes. 

A következő nyelveken ajánlunk tolmácsolást, extra díjért cserébe:

 

A tolmácsokról még többet a  Traducciones/Other languages menüpont alatt.  

 

Nincs visszatérítés

A REGISZTRÁCIÓS DÍJAT NEM TÉRÍTJÜK VISSZA, SEMMILYEN FELTÉTELEK KÖZÖTT SEM. (ELSŐ FIZETÉS LIVETHETA FELÉ)

 

a Regisztrációs Díjad fedezi a koordinációs költségeket, biztosítja a helyed a tanfolyamon és garantálja a munkafüzeteket. Ezek a tanfolyamok elkezdéséhez kellenek, így nem visszatérítendőek. 

 

Ha nem jelensz meg, visszatérítés sincs. Azonban lehetőség van arra, hogy ebben az esetben átirányítsd a befizetésed egy olyan diák számára, akinek megvannak ez előfeltételei a tanfolyamhoz. Ezt legkésőbb március 28-ig jelezni kell az info@viannainspain.com email címen. 

 

 

A THInK felé tett befizetés visszatérítéséhez a központot kell felkeresned az eseted részleteivel Azonban ott sem jellemző a visszatérítés.

 

Fizetési Folyamat

 

PayPal. Hozz létre egy fiókot a paypal.com weboldalon és könnyebben, komfortosabban és biztonságban végezheted a fizetéseket. Ha a működésével kapcsolatban lennének kérdéseid, keresd fel a weboldalukat vagy küldj nekünk egy emailt a info@viannainspain.com címre és segítünk szívesen. Ez a leggyorsabb és sokkal biztonságosabb módja, hogy regisztrálj és fizess a THInK felé. 

 

Banki Átutalás. Le kell kérni az adatokat a banki átutaláshoz, és legalább 10 napot számolj az átutalásra a tanfolyam kezdetétől. Ahhoz, hogy az utaláshoz szükséges adatokat megkapd, a regisztrációkor azt a lehetőséget válaszd, ezen az oldalon és a fizetési módnál a banki átutalást add meg a kosár után. Kattints ide!

de ne feledd a 10 napos átfutási időt.

 

Bankkártya. Csak a THInK díját tudod bankkártyával befizetni.És azt is csak az Elő-Regisztrációs időszakban, a tanfolyamok kezdése előtt. A sikeres fizetéshez érdemes értesíteni a bankodat, és engedélyezni, hogy a THInK le tudja emelni az összeget, annak megfelelően, hogy mennyi tanfolyamot választasz. Ez az elő-engedélyezés fontos lehet a banki biztonsági szabályzatok miatt. A terhelés az USA-ból indul, és ilyenkor a bankok szeretik blokkolni a tranzakciót, hogy a visszaéléseket elkerüljék. Ha a terhelést elutasítja a bankod, és nem tudod befizetni a díjakat, akkor nem lehetséges részt venni a tanfolyamon. A problémák elkerülése végett csináld meg ezt az elő-engedélyezést. A befizetést megtakarítási kártyáról nem lehet intézni. 

 

 

KÉSZPÉNZ FIZETÉS NEM LEHETÉSGES!

 

 

A Fizetés 1 a LiveTheta felé csak PayPal-on vagy banki átutaláson keresztül működik.

  

Elő-regisztrációs napok

Alap DNS Instruktor                               március 29.; 19:00-tól 21:00-ig

Haladó DNS Instruktor                                     április 2.; 17:00-tól 17:30-ig

Fejleszd a Kapcsolataidat                             április 8.; 16:00-tól 17:50-ig

 

Ahhoz, hogy könnyebb legyen, az Elő-regisztrációs napokon is teljesítheted a befizetéseket, amik a Las Arenas Hotelben lesznek.  

 

Így az első nap csak a munkafüzeteket kell felkapnod és elkerülheted a hosszú sorokat.

 

Az elő-regisztrációs napokon lehetőséged van regisztrálni.

Fizetni lehet PayPalon keresztül illetve Bankkártyával.

Készpénzzel nem lehet fizetni!

 

Munkafüzetek

Minden diák csak 1 Instruktori és 1 Konzulensi munkafüzetet kap.

 

Azon a nyelven kapod meg a munkafüzeted, amin regisztráltál

 

Ha szeretnél más nyelven munkafüzetet, de nem kértél tolmácsolást, akkor a regisztrációs folyamatokat, küldj nekünk egy emailt a info@viannainspain.com legkésőbb március 20-ig, és írd meg milyen nyelven szeretnéd a munkafüzetet. Csak akkor tudjuk odaadni a munkafüzetet a kért nyelven, ha az létezik, ha ez még nem létezik, akkor egy másik megfelelő nyelven biztosítjuk számodra. Miután visszaigazoljuk milyen nyelven regisztráltál és ezen a nyelven készítjük el a munkafüzeteket számodra, a helyszínen nem lehetséges másik nyelven kérni a munkafüzetet. 

 

 

Az Okleveled

Ugyanaz a név fog szerepelni az Instruktori okleveleden, mint ami a Konzulensi profilodban szerepel.

 

Szánj egy kis időt erre. Ha szeretnél más nevet neked kell ezt megváltoztatni a profilodnál, legkésőbb március 28-ig. Mi helyetted nem tudunk adatokat változtatni a profilodon, se a neved. 

 

 

A profilodhoz a www.thetahealing.com weboldalon a LOGIN gombra kattintva jutsz.

 

Ha nem emlékszel a belépési adataidra, akkor kattints a „Forgot login Information?” gombra (a „Password” alatt) és kövesd az ottani a lépéseket. 

 

Ha nem emlékszel a felhasználónevedre, akkor küldj egy emailt customerservice@thetahealing.com a  címre, de ne felejtsd el a ThetaHealing-gel kezdeni a tárgy sort ahhoz, hogy a THInK megkapja a leveled. Utána már lehet a Forgot username and Password-del folyatni a nevedre. 

 

Kávé és Ebédszünet

Lesz egy kávészünet 11:00 órakor ami a szemináriumhoz hozzátartozik. 13:30-kor lesz egy egyórás ebédszünet. 

 

 

Az Ebédszünet ára nem tartozik bele a szeminárium díjába, és minden diáknak maga kell gondoskodjon erről.

 

Szállás

A szállásod költségeit nem fedezi a szeminárium díja. A Balneario Las Arenas Hotel speciális árat ajánl fel az eseményen részt vevőknek. A weboldalukon amikor a szállás költségeit nézed, írd be a Promo code helyére, hogy THETAHEALING és akkor adja fel a speciális árat. 

 

 

Valenciában rengeteg egyéb szálláslehetőséget lehet találni. Látogass el még több információért ide. 

 

SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM LEHETSÉGES ELHAGYNI A TANFOLYAMOT A VÉGE ELŐTT. AHHOZ, HOGY MEGKAPD AZ OKLEVELED, JELEN KELL LENNED AZ UTOLSÓ NAPON IS, A 17:00-KOR KEZDŐDŐ OKLEVÉLOSZTÓN.


Nagyon örülünk annak, hogy veled lehetünk Spanyolországban, és a ThetaHelaing Instruktori karriered következő lépésénél.

Légy Te is részese ennek a csodálatos élménynek. Egyesítsük a Világot ThetaHealinggel!